V rámci zpřehlednění svého BLOGu jsem se rozhodl vyčlenit sekci citací do samostatného BLOGu. S oblibou cituji jiné zdroje, které však nemusí být volně přístupné na webu, zejména pak plné texty mého oblíbeného týdeníku EURO. Aby tyto texty nečinily můj BLOG nepřehledným, budu je umísťovat sem, no a v příspěvcích na hlavní stránce (BLOG: Radek Králík Novotný) jen vkládat odkazy na tyto citace... Toť můj novoroční dárek čtenářstvu... (31.12.2009)

středa 29. prosince 2010

Jednotná nabíječka pro mobily

EU definitivně schválila jednotnou nabíječku pro mobilní telefony
Evropská unie definitivně schválila požadavky na univerzální nabíječku pro mobilní telefony. Novináře o tom informovala Evropská komise. Výrobci mobilních telefonů nabíječky na trh začnou dodávat již v prvních měsících příštího roku. Pro uživatele to bude podle šéfredaktora odborného serveru Mobil.cz Jana Matury znamenat, ze si snadno nabijí mobil v práci nebo na návštěvě, protože alespoň jednu nabíječku najdou všude. (mailové zpravodajství ČRo)

Zbývá jen to poslední, ale hlavní: MIKRO USB PORT se prosadil, to on je tím zázračným jednotícím prvkem, přes nějž budeme v budoucnu nabíjet mobily...

Žádné komentáře:

Okomentovat