V rámci zpřehlednění svého BLOGu jsem se rozhodl vyčlenit sekci citací do samostatného BLOGu. S oblibou cituji jiné zdroje, které však nemusí být volně přístupné na webu, zejména pak plné texty mého oblíbeného týdeníku EURO. Aby tyto texty nečinily můj BLOG nepřehledným, budu je umísťovat sem, no a v příspěvcích na hlavní stránce (BLOG: Radek Králík Novotný) jen vkládat odkazy na tyto citace... Toť můj novoroční dárek čtenářstvu... (31.12.2009)

neděle 12. června 2011

Stávka v dopravě se přesouvá z pondělí na čtvrtek


Aktuální informace k dopravě v pondělí 13. června 2011
Na základě aktuálního vyjádření odborových organizací o odložení stávky, sdělujeme cestujícím, že provoz všech linek městské hromadné dopravy v Brně bude v pondělí 13. června veden v plném rozsahu dle platných jízdních řádů pro pracovní dny.
(www.dpmb.cz)


Stávka v dopravě se přesouvá z pondělí na čtvrtek
Předseda OSŽ Jaroslav Pejša
Autor článku: Anna Duchková

Stávka v dopravě se přesouvá z pondělí na čtvrtek a bude celý den, tedy od půlnoci do půlnoci. V České televizi to potvrdil předseda odborového sdružení železničářů Jaroslav Pejša. Řekl také, že proti rozhodnutí soudu, které pondělní stávku předběžným opatřením zakázalo, se odvolají.
„My se odvoláme proti tomu předběžnému opatření, což ovšem podle výkladu práva nemá odkladný účinek, protože zjišťujeme, že tam je spousta chybných a účelových věcí. My tu stávku přesouváme na čtvrtek, a to na celých 24 hodin,“ oznámil.
Zastavit by se měla městská doprava v některých městech a na železnici v celé zemi, jak se původně plánovalo.
Odbory původně vyhlásily stávku v dopravě v pátek dopoledne, začít měla v pondělí ve tři hodiny ráno, trvat měla do čtyř hodin odpoledne. Pražský městský soud ji však zakázal kvůli jejímu pozdnímu ohlášení.

Žádné komentáře:

Okomentovat